Castella Castor Kussen

€ 99,00


Beschrijving

Een driekamer kussen met in de buitenste vakken zachte dons en een kern van stevige veertjes voor goede ondersteuning.


De Castella Castor is een goed ondersteunend hoofdkussen welke het comfort van zachte dons met de stevigheid van eendenveertjes combineert. Het kussen is verdeeld in drie kamers: de middelste is gevuld met 85% eendenveertjes die stevigheid en ondersteuning geven. De twee buitenvakken van de Castella Castor zijn gevuld met 90% hoogwaardige Europese eendendons wat ervoor zorgt dat je zacht en comfortabel ligt.

De tijk bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de schoudercontour sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

Onderhoud van de Castella Castor is zeer eenvoudig. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van jouw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van dit kussen raden wij dan ook af. Transpireer je meer dan gemiddeld? Dan raden wij aan onder het gewone kussensloop een Castella molton sloop te gebruiken voor de extra afvoer van transpiratievocht.


Tijk (hoes)100% katoen. Vullingbuitenkamers 90% eendendons/10% -veertjes; binnenkamer 15% eendendons/85% -veertjes.

Afmeting 60x70cm